Monday, January 4, 2010

How To Get Silly String Out Of A Jacket?

biscuits light rice light ....




Intanto vi auguro di cuore un buon anno,pieno di felicita' e salute!!!!
Inizio l'anno con i biscottini di farina di riso che ha postato Katty tempo fa' qui nel suo blog e che mi avevano incuriosito perche' prevedevano l'uso della sola farina di riso,quindi fantastici per me che sono intollerante alla farina..
Sono piaciuti a tutta la famiglia e sono stati spazzolati via in meno che non vi dico!
Per comodita vi posto anche the recipe so copincollata by Katty 'to assess at a glance or ingredient if they can do better than for you. I want to emphasize the goodness' and the sensitivity varied from the use of these biscuits: breakfast, served afternoon tea, a hot chocolate and also by "pucca" in a good white wine! Word for everyone!

Shortcake

RICE Ingredients: 450 gr


rice flour 1 teaspoon baking powder (gluten free for celiac)

250 g sugar 100 g butter 2 eggs

50 ml of milk or a little more

decoration:

jam to taste (I plum and apricot)
Procedure: It is

the fountain with the flour and put themselves at the center of all the other ingredients, mix well until mixture is smooth, wrap in plastic wrap and let rest in refrigerator for about 30 min.

Preheat the oven to 180 ° C and in the meantime with the mixture formed into balls as large as nuts, lightly squeeze the center to form a small cavity;

take a teaspoon of jam and distribute them into the slots.

bake for about 15 minutes or until lightly doreranno not on the surface. Let cool for ten minutes before consumption.


shortbread I made with the ball like a nut, I mashed with a fork

e le ho cotte a 180° per 15 minuti poi le ho unite con un cucchiaio di Nutella!!!!

Oppure con della cioccolata fondente sciolta e lasciate raffreddare!!!Favolosi e croccantini...
Anche io li ho fatti con la nutella ,maledettamente buoni...
Ho letto sul blog di Katty che lei ha preso la ricetta da dolceamara e per corretezza mi sembrava giusto citarla...

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