and to close the carnival with a flourish: frappe !!!!!!
Sono afflitta da un devastante raffreddore e l'ultima cosa che mi ci voleva oggi e' mettermi di buona lena a fare delle frappe,ma il mio senso di colpa urlava troppo forte: non riesco a cocludere il carnevale senza le frappe..e se poi stasera qualcuno dei miei me le avesse chieste e la risposta era che non ne avevo voglia??? mi sarei sentita troppo cattiva e allora sono partita nella preparazione..
ingredients: 300 grams flour
60
fine sugar 2 eggs 50 g butter
3 tablespoons rum 2 teaspoons baking powder
I mixed it all together with the robot and then I pulled the thin languages \u200b\u200b(until the penultimate number empire) and size of the sub-species of ribbons .. I put enough oil in a pan and fry over high heat .. I Luckily I have a chance 'to cook in the garden pool, a barbecue on the fire, removing the grill and placing a tegamone measurement. Excellent!
the only thing I did not let the dough rest and I was wrong, 'cause only the last, I have done frying bubbles. The next time half-hour of rest no one takes it from him .. Once
fries, I sprinkled with powdered sugar icing .. tonight you kill a frappe ..
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